ВЛЮБЕНИ В ПЕРФЕКТНОТО ИЛИ КАК ИЗРАСТНАХМЕ КАТО КОМПАНИЯ?

Създадена, за да удовлетвори нуждите на клиентите за отлично качество и достъпни цени, БРИК ИНЖЕНЕРИНГ вече е с десетгодишен опит и един от лидерите в строителния сектор у нас. Основният фокус на услугите ни е съсредоточен в проектирането и строителството на сгради, ремонтни и довършителни дейности. Непрекъснатият ни стремеж към развитие обогати портфолиото ни като част от него вече е и поддръжката на построените или ремонтирани от нас имоти. За нашата десетгодишна история имаме над 700 построени, ремонтирани или довършени обекта от всякакъв тип, в това число множество построени еднофамилни къщи, преустройства и основни ремонти на апартаменти, офиси и магазини.

За да растем и постигнем перфекционизъм в нашата работа, залагаме на няколко ключови приоритета, част от които са:

  • Нашият екип – залагаме на квалифицирани специалисти, с опит в пълния спектър от извършваните от нас дейности. Освен с професионалните си умения, колегите ни се отличават с висока лична отговорност, желание за обучение и прилагане на новостите.
  • Машини и инструменти – Непрекъснато инвестираме и в най-добрите на пазара професионални инструменти и машини, за да подобрим и ускорим работата си
  • Организация и координация – изпълнението на всеки проект, обикновено обхваща множество и различни строителни дейности. Гаранция за постигане на качествен резултат е добрата организация и координация между екипите ни и следване на етапите за реализация
  • Качество и гаранция – за клиента думата „качество” означава перфектното техническо изпълнение на дейностите, спазване на уговорения срок и поемане на гаранция. Щастливи сме, че нашето възприятие за перфекционизъм се покрива изцяло с изискванията за качество на клиентите ни.

В допълнение на всички тези приоритети, бихме подчертали и стремежа ни максимално да облекчим усилията на клиентите ни при изпълнението на всяка задача. Ценим времето им и знаем, че предлагането на един пълен процес по строително-ремонтни дейности, им позволява да отделят внимание на важните за тях неща – семейство, работа, обучение, почивка и др.

И последно, но не по-важност, изключително важен е и индивидуалният подход, който изгражда доверие между нас и клиентите ни.