ВЕРАНДАТА ИЛИ ТЕРАСАТА – КАК ДА Я ИЗПОЛЗВАМЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО?

Верандата/терасата – как да я използваме през лятото?

През лятото верандата или терасата стават едно от най-уютните и красиви места в нашия дом.

Терасата е мястото, което ни дава #простор и #свобода в иначе затворените пространства. И, освен ако не живеете в къща с двор, терасата е и мястото, което може вашата мечтана лятна градина.

Според нас, една от най-красивите градски гледки през лятото е балкон, отрупан с цветя. Зеленината, багрите и уханието на цветовете, наистина ни доближават до природата.

Едно от любимите ни преживявания е ранна сутрешна гледка с кафе в ръка на балкона. Сутрешните лъчи, спокойствието у дома и тишината на града са много зареждащи за предстоящия динамичен ден.

Вечерта пък, удобен стол и чаша любимо питие превръщат терасата във вашето място за почивка, а защо не и за срещи с приятели. Добавете възглавнички за сядане, за да осигурите удобството и на вашите гости.

Ще ви издадем и една тайна – ако имате достатъчно пространство – към тази уютна атмосфера добавете и хамак. Представете си уикенд, топъл летен следобед, а вие сте в хамака със студено питие и книга в ръка. Понякога няма нужда да изминем стотици километри за истинска почивка, защото можем да си я осигурим съвсем бързо и у дома.

Практичността и опитът ни през последната година, ни показаха, че терасата може да бъде и удобно работно пространство. Нетрадиционната работна атмосфера ще отключи творческата ви енергия и ще ви предразположи към повече продуктивност.

Опитайте. А ако имате нужда от съвет, свържете се с нас. Ние не само разполагаме с подходящия интериорен специалист, но и можем да ви помогнем да реализирате всичките си идеи.

Свържете се с BrickEngineering , за да ви осигурим професионален и точен съвет и прецизно изпълнение на вашия проект.