БРИК ИНЖЕНЕРИНГ ООД С ОСКАР ЗА “НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩА СЕ КОМПАНИЯ” В СТРОИТЕЛНИЯ СЕКТОР В БЪЛГАРИЯ

За десета поредна година на 30 септември в хотел Маринела, бяха раздадени Строителните Оскари на България, организирани от Luxury Property Awards.

Юбилейното издание на Наградите за луксозно строителство, архитектура и дизайн подкрепи каузата на SOS Детски селища за директна грижа за деца в риск.

На церемонията присъстваха стотици гости, а десетки компании се бориха за призове в над двайсет категории, сред които ”Луксозно жилищно строителство”,”Зелено строителство”,”Луксозен идеен проект” и други.

Според условията на Строителните Оскари, в номинациите участваха само компании с български капитал и български мениджмънт, представляващи български бранд. Организаторите на събитието за пореден път доказаха, че добрите практики в строителния бранш трябва да се популяризират, за да успеем всички заедно да вървим по-лесно към успеха.

Отличието за “Най-бързоразвиваща се строителна компания” отиде при Брик Инженеринг ООД. Наградата бе връчена на основателите на фирмата – Добрин Сотиров и Стефан Сивев.

Управляваната от тях компания е с 10-годишен опит в проектирането и строителството на сгради, както и в ремонтните и довършителни дейности, като основна част от портфолиото на дружеството.

“Благодарим за номинацията и за спечеления Oскар. Горди сме с това, че журито оцени потенциала и прогреса на Брик Инженеринг. Статуетката в ръцете ни, ни делегира още по-голяма отговорност за в бъдеще – да работим още по-усърдно, за да удовлетворяваме нуждите на своите клиенти и партньори.”, коментира Стефан Сивев.