АКТУАЛНИ ТЕНДЕНЦИИ В РЕМОНТИТЕ

Brickengineering-Stroitelstvo-Dovarshitelni-blog (9)

Когато притежавате собствено жилище, то никога не изглежда да е напълно завършено. Непрекъснато се сещате за нещо, което може да се промени и задействате въображението си, за да създадете представата за уникалност.

В стремежа си да направим дома си възможно най-удобен, функционален и актуален, често се сещаме за неща, които могат да се поправят, заменят или подобрят.

Точно затова решихме да ви представим някои от актуалните тенденции за ремонт на жилище.

Повърхностите остават в центъра на вниманието

Анализ показва, че подовете, лампериите и таванните повърхности представляват най-големите разходи за ремонт на едно жилище. Това не е случайно – представата ни за стил и уют в едно помещение е на първо място обусловена от повърхностите, до които се допираме и които погледът ни възприема като по-обемни.

Енергийно ефективни решения

Много хора се фокусират върху практики за обновяване на домовете им, които могат да им помогнат да спестят повече пари. Някои от подобренията в дома, които могат да спестят разходи, включват инсталиране на енергийно ефективни осветителни системи, както и подходяща изолация.

Конвертируеми/мултифункционални пространства

Забравете за „музейните пространства“, които използвате няколко пъти годишно (трапезарии и дневни) и заложете на мултифункционални пространства, които се променят в унисон с капризите ни. Тенденциите в ремонтите на жилища показват, че все повече от нас предпочитат едно помещение да изпълнява функциите на две или повече. Обединете трапезарията и кухнята си – а защо не и точно там да създадете пространство за работа?

Приглушени цветови палитри

През последните няколко години станахме свидетели на възхода на смелите цветове в дизайна на жилищата. Тенденциите обаче се променят. Отново се връщаме към приглушените, топли и универсални цветове в интериора на домовете ни. Не си представяйте, че те са “скучни” – напротив, именно такива тонове могат да говорят много повече за индивидуалността на жилището и темперамента на собствениците му.

Брик Инженеринг е лидер в извършването на ремонти на жилища. Екипът ни от експерти доказва многократно, че добрата работа е пряко свързана с компетенциите на майсторите – затова сме горди, че работим с професионалисти с дългогодишен опит. Ако се нуждаете от съдействие за ремонта на жилището ви, обърнете се към екипа ни: Контакти