Брик Инженеринг – основен партньор в кампания БАЛКONA

Брик Инженеринг избра да подкрепи конкурса #nabalkona, организиран от ONA Design, защото повярва в идеята, че промяната започва от всеки един от нас.

„Превърни балкона си в градина“ бе мотото на кампания БАЛКONA. Целта на играта беше да мотивира участниците да създадат красиво и зелено място на открито в своя дом, където да общуват приятно с близките си хора.

В конкурса със социална кауза се включиха стотици желаещи за преобразяване на балкона им, а жури отличи участниците с най-нестандартните, интересни и оригинални отговори и представяния. Големият победител спечели направата на 3D проект и реализацията му, а още няколко души спечелиха възможността да се насладят на 3D визуализация, направена специално за тях.

„За нас беше чест да изградим балкона на победителя в конкурса. Всеки ден подкрепяме нашите клиенти в желанието им да имат красив и уютен дом и заедно с тях изживяваме радостта им. Много добре знаем и какви са нуждите и желанията на всеки, който е взел решение за ремонт в своя дом, затова нашата отговорност не се изчерпва с техническото изпълнение на проекта. Може да разчитате на персонално отношение, кратки срокове и висококачествени материали“, коментира Стефан Сивев, управител на „Брик Инженеринг“.