Кои сме ние?

БРИК ИНЖЕНЕРИНГ ООД

Ние сме динамично развиваща се строителна компания и като такава, целта ни е постоянно да предлагаме на нашите клиенти и партньори ефективни решения и обслужване, съобразени с най-високите стандарти за качество в строителния сектор, които дават сигурност на бизнеса и изграждат доверие в клиента.

Създадена през 2011 година, за да дава най-правилното решение на своите клиенти в областта на строително-ремонтните дейности, днес компанията наброява над 80 служители, доказали се във времето със своя опит и перфекционизъм в работата.

Клиентите, които ни се доверяват, най-често са заети хора и ние се стремим максимално да облекчим техните усилия, като поемаме цялата организация, координация и логистика, свързани с конкретния проект.

Brick Engineering Строителство на сгради, Довършителни услуги, Инвестиционна дейност

мисия

Мисията ни е чрез отлична организация и контрол на дейността да осигуряваме качествени услуги на достъпни цени по строителство, довършителни работи и ремонти на жилища, търговски обекти и цели сгради. Ангажираме се и с поддръжката на построените или ремонтирани от нас имоти – за да ви предоставим спокойствие.

визия

Нашата визия е да продължим развитието си, като следваме най-новите тенденции в строителството и довършителните дейности и с това клиентите ни да имат достъп до все по-качествени услуги и то в най-кратки срокове. За да сме максимално близо до всички вас, се стремим да обгрижим всеки един с необходимото внимание.

Построени жилищни сгради

Построени еднофамилни къщи

Реализирани интериорни проекти

СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ

Brick Engineering Строителство на сгради, Довършителни услуги, Инвестиционна дейност

Груб строеж

Екипът ни от професионалисти с богат опит се заема с първоначалния етап от всяко строителство, а именно грубият строеж. Той включва в себе си полагането на основи, арматура, и кофраж, зидарска дейност, саниране и изграждане на покривни конструкции.

Brick Engineering Строителство на сгради, Довършителни услуги, Инвестиционна дейност

Довършителни дейности

Последният етап от строителството са довършителните дейности. Те включват в себе си шпакловане, боядисване, поставяне на мазилки, настилки и облицовки. Екипът ни предлага също така изпълнение по зидария, осъществява монтажни, инсталационни и електроуслуги.

Brick Engineering Строителство на сгради, Довършителни услуги, Инвестиционна дейност

Ремонти

След оглед на съответния обект и вземайки предвид изискванията на всеки един клиент, нашите специалисти предлагат услуги по осъществяване на основен, довършителен, частичен или козметичен ремонт.